Malmö Regnbågsteatern är nu på gång.


Vi söker killar, eller tjejer som vill spela kille, för en spännande, okonventionell rolig dans, mim föreställning som vänder sig till HBT folk.
’Drömfåglar’ är en fantasiberättelse om invånarna i en damm, som lever under hot av skadedjuren, som livnär sig på ägg och unga fåglar. Den handlar om den eviga kampen mellan motsatser, där ingenting i pjäsen är enbart gott eller enbart ont. Efter att skadedjuren har ätit upp en ungfågel, förvandlas de till gäss. Då börjar ett nytt liv för dessa nya gäss, i en paradismiljö omgivna av fåglar och ägg, som de älskar.
’Drömfåglar’ är en experimentell dansteater som vill underhålla och bryta gränserna för mänskligt uppträdande, med humor, sensualitet och erotism. Pjäsen involverar tekniska aspekter i dansen, från ballett, pantomim, gym, idrott till cirkus.
Ett syfte är att lyfta fram den maskulina skönheten i kontroversiella, humoristiska och dramatiska scener. I denna mening syftar projektet Drömfåglar till att ge en glamorös föreställning med burlesque scener och hög tempo.
Är du intresserad? Ta kontakt med oss.

Comentarios

Ybarra ha dicho que…
Te deseo muchos éxitos en este prometedor proyecto.

Entradas populares de este blog

FRAGMENTOS RECOMENDADOS PARA UN CONFINAMIENTO

La Gota Fría