Regnbågsteatern under Malmö Regnbågsfestival

 
Regnbågsteatern, i RFSL:s hägn, är en teatergrupp som sysslar med musik, dans och det talade och gestaltade ordet. Underhållning och eftertanke är vårt signum.
På Regnbågsfestival vi har en stor program. Vi börjar med en utställning som visas bilder över manlig konst från hela världen, från antiken till nutid. Följe efter vår repertoar "Gunilla", "Allegro con Brio" och "Historier & Monologer". Till Pride vi har den glamurös föreställning "Att börja om" strax efter Regnbågsgalan på Moriska utescen på Malmö Folkets Park.

 
GUNILLA
 
 
Onsdag 29/8 kl 19:30 på MAF scen 2, N. Skolgatan 12.
Gunilla är den stora divan. Medan hon i sin loge förvandlas från man till kvinna blir hon intervjuad. Med humor och sympati avslöjar Gunilla sin inre värld och tragedi.
Detta är en föreställning om överlevnad. Att förhålla sig till de begränsade livsbetingelserna. Något vi alla ibland måste göra. Pjäsen fick första pris på Havannas monologfestival 1993.
Manus och regi: Miguel Ángel Fraga.
 
 
 ALLEGRO CON BRIO. Premiär.
  
 
Torsdag 30/ kl 19:30 på MAF scen 2, N. Skolgatan 12.
En äldre man summerar sitt liv medan han väntar besök av en yngling. Samtidigt, någon annan stans, funderar hans son kring förhållandet med sin far. Pjäsen handlar om en äldre mans sexualitet och om sonens fördomar som ignorerar faderns homosexualitet. Monologen vill  uppmuntra till debatt om dessa och relaterade frågor.
Manus och regi: Miguel Ángel Fraga.
 
 
HISTORIER & MONOLOGER
 
 
Fredag 31/8 kl 19:30 på MAF scen 2, N. Skolgatan 12.
Historier & Monologer är unik i varje föreställning och bjuder på berättelser, reflexioner, dans och musik. Trevlig att se en sorglig skyltdocka, fötter som talar och människor som leta efter sin identitet.
Regi: Miguel Ángel Fraga.
 
 
ATT BÖRJA OM. Glamorös Pride show till Regnbågsfestivals avslutning. Lördag 1/9 Moriskans utescen, kl. 16.00
 
Nasty & Fnasky
 
Modeshowen visa fashion kläder som vi själva har skapat i samarbete med MAF:s ateljé - Queera kläder för vardag, arbete, natt och sommar. Koreografi av Luzmey Molina.
 
 
 
När fördomarna som begränsat livet tagits bort växer önskan att rätta till tillvaron - Att börja om. Dansteatern av Miguel Ángel Fraga handlar om en man och kvinna som letar efter sin identitet.
 
 
 
Svanens död version hip hop.
 
 
Boka plats, tel. 040-10 30 40
Malmö Amatörteaterforum, scen 2, N Skolgatan 2.
 

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Consejero

El Bosque de la Habana

Primer feedback del libro “Tormenta de felicidad y otras parábolas”