martes, 20 de septiembre de 2011

Regnbågsteater på Malmö Regnbågsveckan 2011Regnbågsteater Workshop.
Ons 22/9 kl. 18:00. ABF, Spånehusväg. 47, Rum 304, Malmö.Nyfiken på Regnbågsteatern? Kom och träna teater med oss. Regnbågsteatern håller en öppen workshop för alla intresserade.Drömfåglar modeshow. Gatufest.
Lör 24/9 kl. 15:00. RFSL Malmö, Gasverksgatan 11, Malmö.
Glamorös show med högt tempo av Regnbågsteatern.
Ni kommer att se en modevisning med de dräkterna som ska användas under själva föreställningen. De är gjorda av återvinningsbara material eller material vi själva återvunnit för att göra dräkterna. Detta för att visa hur viktigt det är att vi tar hand om de resurser vi har och att vi ska ta hand om naturen och miljön runt omkring oss.
Pjäsen Drömmfåglar utspelar sig i en damm eller sjö, kanske så som den i Pildamsparken? Pjäsen skildrar en kamp mellan gott och ont men inte bara i det klassiska svart och vita synsättet utan också med de gråzoner som kan uppstå där emellan. Samtidigt är pjäsen en färgglad blandning av balett, akrobatik och modern dans med huvudsyftet att underhålla och väcka glada tankar.Söndagsklubb/Regnbågsteatern: Gunilla - En monolog av Miguel Fraga. I rollen som Gunilla: Kim Rosenbäck.
Sön 25/9 kl. 18:00. RFSL, Gasverksgatan 11, Malmö.
Öppet repetition. Fri entré.
När HIV/AIDS-pandemin bröt ut, hanterade världens regeringar problemet på olika sätt. Den kubanska låste in HIV-positiva och AIDS-sjuka i så kallade Sanatorier. De intagna blev av med arbete eller studier. Några bildade en teatergrupp, där de genom spel förverkligade sina drömmar. Gunilla är den stora divan. Medan hon, i sin loge, klär och smyckar sig för att förvandlas från man till kvinna – minuter innan hon ska uppträda inför publiken – blir hon intervjuad. Med humor och sympati avslöjar Gunilla sin inre värld och tragedi. ”Gunilla” avled 1995.


Hela Prrogrammet på Regnbågsdagarna 2011 finns här:
http://www.rfsl.se/malmo/public/program_regnbgsdagarna.pdf


No hay comentarios: